SMOKING HOT CELEBRATIONS

Lieve vrienden van Black Smoke,

De koudste maanden van het jaar staan voor de deur. Samen met ons team hebben we voor jullie een hartverwarmend decemberprogramma samengesteld.
Of het nu gaat over speciale kerstsuggesties, de nieuwjaarsbrunch of dé dinner party van het jaar, we nemen jullie “all fired up” mee naar 2022.

Hieronder kunnen jullie de meeste informatie terugvinden. Toch nog andere plannen met familie, vrienden of voor uw bedrijf? Dan regelen we even graag al uw feestelijkheden op maat. Of het nu gaat over een diner of een leuk dansfeest, we’ve got you covered!
We wensen jullie alvast hele fijne feestdagen en tot snel!

Kasper, Jord en de Black Smoke-crew

KERST EN OUD & NIEUW IN BLACK SMOKE

Hieronder kunnen jullie een overzicht vinden van ons aanbod voor de kerstdagen, onze unieke dinner party tijdens oud naar nieuw én natuurlijk onze New Year’s Brunch op 2 januari. Hou er rekening mee dat we op 1 januari 2022 gesloten zijn.

KERST – 24, 25 EN 26 DECEMBER 

Het Black Smoke restaurant is op kerstavond, vrijdag de 24ste, geopend voor het diner van 17.30 uur tot 22.00 uur.
Op kerstdag, zaterdag de 25ste, zijn we geopend voor het diner van 17.30 uur tot 22.00 uur en op tweede kerstdag, zondag de 26ste, zijn we zowel voor brunch als voor diner geopend.
Brunch van 12.00 uur tot 15.00 uur – Diner van 17.30 uur tot 22.00 uur.

Tijdens deze dagen presenteren we, naast ons à la carte menu, ook nog een aantal zalige kerstsuggesties en speciale cocktails om het extra feestelijk te maken.
Reserveren voor deze dagen is een must.

DINNER PARTY – 31 DECEMBER 

Op oudejaarsavond combineren we een feestelijk viergangendiner met een unieke rooftop-countdown en een sizzling clubnight om feestelijk het nieuwe jaar in te zetten.

AFTELLEN NAAR 2022

De eindejaarsperiode komt eraan! Tijd om ons voor te bereiden op 2022 en het nieuwe jaar in te zetten met een knal! Ons team is alvast helemaal klaar “to make it a night you won’t forget” (of misschien net wel).
We kiezen voor een bubbly start van de avond in onze bar met champagne en amuses. Daarna nemen we jullie mee naar het restaurant voor een “all fired up” diner.

We tellen – met een mooi glas champagne in de hand – af naar 2022 en kunnen genieten van het vuurwerk boven Antwerpen.
Daarna openen we de Black Smoke Club en kunnen jullie het nieuwe jaar dansend ingaan op de fijne beats van Christian Cri Cri 72, en dat tot in de vroege uurtjes.
Don’t miss out en reserveer tijdig!
We beginnen deze feestavond stipt om 18.30 uur met het aperitief, so don’t be late!

OUDEJAARSMENU 

Aperitief:
Champagne Piper-Heidsieck Essentiel by Taste!
Koudgerookte king krab / dashi / miso / custard
***
Hert 2022 ingaan!
Tartaar van hert / gerookte maiscrème / ingelegde zoetzure knolselder / kwartelei / postelein
***
Gegrilde en gelakte zeewolf / aardpeercrème en -chips / beurre blanc-vadouvan met gerookte boter / Parijse champignon / bieslookolie
***
Feest!
Eik- en beukenhoutgerookte en op de parrilla gegrilde Holstein Tomahawk /
aardappelpuree met beenmerg en Reypenaer XO kaas / spruitjes / opgelegde sjalot / rode wijnazijndressing / groene boontjes uit de smoker / old school gravy!
***
Croquembouche & Rock ‘n Roll
De nu al befaamde soesjes van Lander en Matthias!

  • Jack Daniel’s crème suisse / dulce de leche / pecannotencrumble / spek
  • yuzu
  • bosbes / perzik

***
Caffè Vergnano espresso of thee

Indien gewenst voorzien we graag een volledig vegetarisch menu op aanvraag. 
Heeft u bepaalde allergieën of dieetwensen waar we rekening mee dienen te houden? Gelieve die ruim op voorhand kenbaar te maken (uiterste datum 21/12/2021).

NA HET DINER NEMEN WE IEDEREEN MEE NAAR ONZE ROOFTOP OM MET EEN GLAS VAN ONZE EIGEN PIPER-HEIDSIECK ESSENTIEL CHAMPAGNE AF TE TELLEN NAAR 2022 EN TE GENIETEN VAN HET VUURWERK BOVEN ANTWERPEN.

HET NIEUWJAARSBAL

Wanneer het vuurwerk in Antwerpen in intensiteit afneemt, openen we onze Club waar het feest volledig kan losbarsten om zo het nieuwe jaar in te wijden. Resident-dj Christian Cri Cri 72 zorgt voor een fantastisch dansbare mix en de juiste party atmosfeer.
Feest en dans met ons mee tot in de vroege uurtjes en geniet ondertussen van onze fijne selectie cocktails, bubbels, wijnen en bieren. Er worden uiteraard ook feestelijke alcoholvrije cocktails voorzien voor de ‘Bobs’.


BLACK SMOKE NEW YEARS EVE  – € 129,00 pp
Aperitief Piper-Heidsieck Essentiel champagne en amuses in de bar. Gevolgd door een viergangenmenu, inclusief koffie of thee in het restaurant. Klinken met een glas champagne, genieten van het vuurwerk op onze rooftop én natuurlijk toegang tot onze sizzling clubnight.

Reservatie via mail: [email protected]

Pas na betaling van de volledige menuprijs is uw reservatie definitief bevestigd. Betalingen dienen uiterlijk binnen te zijn op 23/12/2021

PARTY ONLY?

Voor zij die graag onze geweldige dansavond vanaf middernacht willen bijwonen.
Ticket: € 20 p.p. inclusief een glas Piper-Heidsieck Essentiel by Taste! champagne.
Tickets online te verkrijgen via www.blacksmoke.shop

NEW YEAR’S BRUNCH – 2 JANUARI 2022

Op zondag 2 januari geven we meteen plankgas met onze New Year’s Brunch. Na een geweldige oudejaarsavond gaan we op hetzelfde elan door om het begin van 2022 te vieren.

We maken er een waar familiefeest van en zorgen voor de perfecte kuur tegen een kater.

Samen met Duvel en Bacardi trakteren we jullie op een fantastisch aperitief om in stijl aan deze feestelijke zondag te beginnen. Voor diegenen die graag op de detox tour gaan, verzorgen we een aantal zalige versgemaakte ice tea’s.

NEW YEAR’S BRUNCH

Van 12.00 uur tot 15.00 uur.
Maak er een echte lazy Sunday van en geniet van overheerlijke gerechten zoals cold smoked salmon, the smoked goat, blini’s met zure room en zachtgerookte haringkaviaar, brunch-nacho’s en bijvoorbeeld ook onze Kansas city wet-style ribs, …

Als afsluiter voor de zoetebekken: mini profiterol met crème patissier en maple syrup met witte chocolade en kardemom of een gerijpt kaasje uit de lade van Kaasmeester van Tricht … Inclusief een heerlijke apero, biertjes, cocktails óf een van onze homemade ice tea’s!

€ 32,50 p.p.

CADEAUTIPS!

BLACK SMOKE 2: FIRE, ICE & BBQ ATTITUDE

Ontdek niet alleen de allernieuwste, stoerste bites en dishes van dit geweldige BBQ-restaurant in Antwerpen en Rotterdam om thuis zélf op het vuur uit te proberen, maar ook de coolste cocktails, lemonades en sterkste verhalen. Alles om beter, origineler en lekkerder te barbecueën en te drinken.
Van Italian pork belly carpaccio, steak Robespierre, roasted pineapple & black pepper lemonade tot kaffir lime pie. Met die fire, ice & BBQ-attitude is het altijd volop feest!

WAARDEBON BLACK SMOKE

Verwen uw beste vrienden of fijnste familieleden met een waardebon voor onze food & drinks. Vanaf 25 euro. Beschikbaar in Black Smoke of online.