Een witte kerst? Niet als het aan de pitmasters van Black Smoke ligt! Zij stoken tijdens kerstavond en oudjaar de BBQ s extra hoog op en presenteren een uniek BBQ a la carte menu vol feestelijke specials

Hot smoked oysters, slow smoked Texas style beef ribs en tomahawk steaks bereid op de custom built grill zijn de limited edition gerechten die het a la carte menu op 24 en 31 december een party-vibe geven.

Our finger-licking-good-food menu

STAY HYDRATED!

Bij classy food horen de juiste liquids. Daarom shaken Belgium’s Best Bartenders in onze Black Smoke Bar top cocktails uit hun mouw en tappen zij de beestigste craft beers direct uit de kelders van Brouwerij De Koninck.

EXCLUSIVE 31ST SPECIAL

Vuurwerk kijken op de mooiste locatie van Antwerpen !
Op onze rooftop kan je als etende gast om 24:00 uur kijken naar het vuurwerk op de Schelde met een glas bubbels. What could be better.

EXTRA *EXTRA *EXTRA

Dat we in The Dirty Rabbit stevige dansfeestjes geven is geen geheim. Op oudjaarsavond is dit niet anders. Dit jaar zorgen we extra goed voor onze gasten die in Black Smoke dineren want deze kunnen gratis en exclusief naar het dansfeest in The Dirty Rabbit waardoor een stomende start van 2017 verzekerd is . DJ Sus Florent draait die nacht the finest and timeless Clubtunes door tot 5 uur !

Trek je dansschoenen dus maar al aan!

Al onze gasten krijgen, indien op voorhand aangegeven, een polsbandje dat hen toegang geeft tot The Dirty Rabbit.

www.thedirtyrabbit.be  Gentplaats 1, 2000 Antwerpen
(parkeren kan recht voor de deur of op de parking van het gerechtshof)

Reserveren doe je zo