Parkeerplaats Stadsbrouwerij De Koninck & Black Smoke

Black Smoke gasten kunnen gebruik maken van de parkeerplaats op de hoek van de Boomgaardstraat met de Haringrodestraat.
Je staat op een afgesloten met camera’s bewaakte parking met slagboom en betaalt 1,5 euro/uur.  (prijzen onder voorbehoud van wijzigingen) De betaalautomaat staat aan de ingang van de parking van de brouwerij.

De ingang van Black Smoke kunt U vinden in de Boomgaardstraat op nummer 1 (via de Rode poort van Stadsbrouwerij De Koninck)

Indien u met het openbaar vervoer komt, via velo-antwerpen of te voet vindt u hieronder meer informatie:

Black Smoke is vlot bereikbaar vanaf Station Antwerpen-Centraal én vanaf Antwerpen-Berchem.
Antwerpen-Centraal: neem aan de halte ‘Diamant’ tram 15 met bestemming Boechout tot aan de halte ‘De Merode’. Je kunt ook tram 6 met bestemming Olympiade of tram 2 met bestemming Hoboken nemen tot aan de halte ‘Harmonie’.
Antwerpen-Berchem: het station ligt op 1,3 kilometer van Black Smoke. Verlaat het station aan de achterzijde. Sla rechtsaf en neem de eerste straat links. Dit is de Boomgaardstraat. Volg deze straat tot je op je rechterzijde bij Black Smoke uitkomt. Met de bus neem je aan Antwerpen-Berchem bus 30 richting Zuid. Je stapt af aan halte ‘Haringrodestraat’.

Buslijnen 30 en 34:
stap af aan de halte ‘Haringrodestraat’. Deze halte ligt direct aan het Coveliersgebouw. Wandel de Boomgaardstraat in, dan ligt het gebouw aan je linkerzijde.
Tramlijnen 7 en 15:
stap af aan de halte ‘De Merode’. Deze halte ligt op 50 meter van het Coveliersgebouw. Wandel de Boomgaardstraat in, dan ligt het gebouw aan je linkerzijde.
Tramlijnen 2 en 6 en buslijnen 17, 191 en 507:
stap af aan de halte ‘Harmonie’. Deze halte ligt op 150 meter van het provinciehuis. Wandel met het park aan je rechterzijde verder op de Mechelsesteenweg. Neem de tweede straat links. Dit is de Boomgaardstraat.

De fietsstations De Merode, Haringrode en Harmonie bevinden zich in de directe omgeving van Black Smoke.

Meer info op www.velo-antwerpen.be.

Vanaf station Antwerpen Centraal: ca. 25 minuten.
Vanaf station Antwerpen-Berchem: ca. 18 minuten.

Routebeschrijving via Google maps: