UNIEKE SUNDAY BRUNCH!

Om je vingers bij af te likken… elke zondag van 12u tot 14u30 voor € 44,50 p.p.
(vegetarische opties zijn mogelijk op aanvraag)

Graag vermelden bij reservatie: ‘Brunch Tray’.

PLANK 1: STARTERS

  • Pulled Beef Tostada: Krokante taco  met op eikenhout gerookte pulled beef, licht pikante smoked sriracha BBQ-saus, gerookte uiencompote, pickle relish, cheddar, zure room en guacamole.

  • Blini met smoked salmon & zure room: Citroen en zacht gerookte haringkaviaar.

  • Black Smoke Brunch Nachos: Met guacamole, ,smoked meat, cheddar, salsa fresca en zure room.
  • Smoked Oriental Chicken Pita’s: 6 uur op appel-en beukenhout traag gerookte orientaals rubbed chicken geserveerd in kleine pita broodjes. Geserveerd met 3 dips: chimichurri / harissa mayo / kewpie curry mayo. Frisse opgelegde ui met sumac.

PLANK 2: MAIN COURSES
PART 1

  • Smoked and grilled Duke of Berkshire pork belly: 6 uur gesmoked met beuken- en appelhout, kort gegrild op de parrilla en gelakt
    met een bulgogi glaze. Afgewerkt met een kimchi-mayonaise en krokante aardappel.

  • Mini Black Smoke’s Suicide Beef Burger:  The return of the ultimate BS classic! Dikke Aberdeen Angus beenmergburger by The Butcher’s Store, Provolone cheese, pulled beef, coleslaw, pickles en bold & beefy BBQ-saus.

  • Pickled veggies. (vegetarische opties zijn mogelijk op aanvraag)

PART 2

  • Bloody sunday bavette steak to share: Het Schotse Angus Rund staat bekend om zijn sappig en smaakvol vlees. Kruidig bereid op de parrilla grill en geserveerd met chimichurri. Geserveerd met:

    USA Coleslaw: Witte kool, rode kool, wortel en rozijnen, yoghurt maple appel cider dressing.

    Rozemarijn aardappel wedges: Oven gegaarde rozemarijnpatatjes & aioli dip.

PLANK 3: DESSERTS

  • Chocolate & Bacon Love to share: Chocolademousse, mango, krokant zanddeeg, bacon-pinda crumble.

  • The Mini Heart stopper: Eclair gevuld met Jim Beam Black Extra Aged Bourbon crème suisse dipped in dulce de leche espresso-glaze en pecannoten-baconcrumble. |BS| Classic! De “heart stopper” is vanaf dag één de all time favourite van onze dessert lovers. Can’t get enough? Het recept van deze guilty pleasure staat in ons “BBQ, Booze & Attitude” kookboek.
  • Burned Bask Cheesecake: Smeuïge gebakken Baskische kaastaart volgens een geheim recept van onze chef.
  • Kaasje uit de lade van Kaasmeester Van Tricht.

Onze brunch wordt geserveerd met vers gebakken “mini beer de Koninck buns” van The Bakery. Reuzel en extra virgine olijfolie.