UNIEKE SUNDAY BRUNCH!

Om je vingers bij af te likken… elke zondag van 12u tot 14u30 voor € 34,50 p.p.

Graag vermelden bij reservatie: ‘Brunch Tray’.

BS HOME MADE ICE TEA
The name says it all. Een homemade ice tea gemaakt met zorgvuldig geselecteerde kruiden door onze bartenders.

PLANK 1: STARTERS

  • Smoked Beef Taco: Lauwwarme taco met op eikenhout gerookte pulled beef, smoked sriracha BBQ-saus, gerookte uiencompote, pickle relish, cheddar, zure room en guacamole.

  • Gegrilde zeewolf: Op de parilla gegrilde zeewolffilet, beurre noisette, gegrilde en rauwe paddenstoelen, crème gepofte zoete ui.
  • Blini met zure room, citroen en zacht gerookte haringkaviaar.
  • Black Smoke Brunch Nachos met guacamole, cheddar, salsa fresca en zure room. (V)
  • Granité van de pitmasters.

PLANK 2: MAIN COURSES

  • Smoked Pulled Beef “Croque”: Croque van gegrild zuurdesembrood by The Bakery, met 16 uur op eikenhout gerookte pulled beef, cheddar, rode ui, chilicompote.
  • Smoked and grilled Duke of Berkshire pork belly: 6 uur gesmoked met beuken- en appelhout, kort gegrild op de parrilla en gelakt met een bulgogi glaze. Afgewerkt met een kimchi-mayonaise en krokante aardappel.
  • Sides dishes (vegetarische opties zijn mogelijk op aanvraag)
  • Grilled Pimiento Padron Peppers (V): Deze Spaanse tapasbarfavoriet bestaat uit milde, maar smaakvolle paprika’s die worden gegrild op onze beroemde parrilla grill, ingesmeerd met BBQ-olie en specerijen. A gringo-side-of-the-wall classic.
  • Gerookte krielaardappelen: Met kruidenzout geserveerd met houtskool aïoli.
  • Pickled veggies (V)

PLANK 3: DESSERTS

  • Pistachesoes: Kleine soes gevuld met een pistachecrème, afgewerkt met witte chocolade en limoen.
  • The Mini Heart stopper: Eclair gevuld met Jim Beam Black Extra Aged Bourbon crème suisse dipped in dulce de leche espresso-glaze en pecannoten-baconcrumble. |BS| Classic! De “heart stopper” is vanaf dag één de all time favourite van onze dessert lovers. Can’t get enough? Het recept van deze guilty pleasure staat in ons “BBQ, Booze & Attitude” kookboek.
  • Mini Grilled Peach Pecan Pie: Fris perziktaartje, met crème patissier en pecannoten.

  • Kaasje uit de lade van Kaasmeester Van Tricht.

Onze brunch wordt geserveerd met vers gebakken”mini gerookte boterpistolets” van The Bakery. Reuzel en extra virgine olijfolie.