
UNIEKE SUNDAY BRUNCH!
Om je vingers bij af te likken… elke zondag van 12u tot 14u30 voor € 44,50 p.p.
(vegetarische opties zijn mogelijk op aanvraag)
Graag vermelden bij reservatie: ‘Brunch Tray’.
PLANK 1: STARTERS
-
Beef Tartaar: Door de chef op smaak gebrachte steak tartaar van Ierse Angus bavette
geserveerd op een krokante boter brioche. -
Crispy Mexicaanse Tostada: met gegrilde tonijn, gerookte zure room, Chuka Wakamé en ponzu-gel.
- Black Smoke Brunch Nachos: Met guacamole, ,smoked meat, cheddar, salsa fresca en zure room.
-
Smoked Oriental Chicken Pita’s: 6 uur op appel-en beukenhout traag gerookte orientaals rubbed chicken geserveerd in kleine pita broodjes. Geserveerd met 3 dips: chimichurri / harissa mayo / kewpie curry mayo. Frisse opgelegde ui met sumac.
PLANK 2: MAIN COURSES
PART 1
-
Mini BS Pulled Pork Bun: Een van onze signature dishes. Mini bun met pulled pork. Varkensshouders worden 12 uur low & slow, gesmoked met beuken-en appel hout. Het ultieme icoon van de Southern BBQ. Geserveerd met koolsla, pickles en Black Smoke original BBQ saus.
-
New York Pastrami Carpaccio: Zwarte look mayo, bbq mais crunch, ingelegde bloemkooltjes.
PART 2
-
Bloody sunday bavette steak to share: Het Schotse Angus Rund staat bekend om zijn sappig en smaakvol vlees. Kruidig bereid op de parrilla grill en geserveerd met chimichurri. Geserveerd met:
• USA Coleslaw: Witte kool, rode kool, wortel en rozijnen, yoghurt maple appel cider dressing.
• Rozemarijn aardappel wedges: Oven gegaarde rozemarijnpatatjes & aioli dip.
PLANK 3: DESSERTS
-
Chocolate & Bacon Love to share: Chocolademousse, mango, krokant zanddeeg, bacon-pinda crumble.
- The Mini Heart stopper: Eclair gevuld met Jim Beam Black Extra Aged Bourbon crème suisse dipped in dulce de leche espresso-glaze en pecannoten-baconcrumble. |BS| Classic! De “heart stopper” is vanaf dag één de all time favourite van onze dessert lovers. Can’t get enough? Het recept van deze guilty pleasure staat in ons “BBQ, Booze & Attitude” kookboek.
- Burned Bask Cheesecake: Smeuïge gebakken Baskische kaastaart volgens een geheim recept van onze chef.
- Kaasje uit de lade van Kaasmeester Van Tricht.
Onze brunch wordt geserveerd met vers gebakken “mini beer de Koninck buns” van The Bakery. Reuzel en extra virgine olijfolie.