Jim Beam – Kentucky Straight Bourbon 

Dat we bij Black Smoke dol op bourbon whiskey zijn is al lang geen geheim meer. Bourbon past perfect bij Black Smoke’s way of life! BBQ, Booze & Attitude zou net zo goed BBQ, Bourbon & Attitude kunnen zijn. Een intensieve samenwerking met Jim Beam ligt dan ook voor de hand omdat hun waarden zo perfect bij de onze aansluiten. Hun familie traditie om, al 7 generaties lang op de zelfde manier bourbon te maken gecombineerd met een doorgedreven gevoel voor kwaliteit door twee keer zo lang op vat te laten rijpen, zorgt er voor dat ze sinds 1795 ’s werelds #1 Bourbon zijn. Black Smoke & Jim Beam zorgt voor pure rock ’n roll in het glas en op het bord!

Kaasmeester Van Tricht

Kaasmeester Van Tricht is een begrip in binnen- en buitenland. Wij werken graag met Michel en Frederic samen omwille van hun enorme kennis over kazen en omdat ze een autoriteit zijn op het gebied van het rijpen van kazen. Ze kopen rechtstreeks bij de producenten aan en zorgen voor een perfecte rijping in de rijpkelders van Stadsbrouwerij De Koninck. Je kan daar trouwens ook hun degustatieruimte en prachtige winkel bezoeken.
www.kaasaffineurs-vantricht.be

De Laet & Van Haver – The Butcher’s Store

Topslager Luc De Laet van De Laet & Van Haver uit Hove selecteert de beste zelfgemaakte charcuterie en prachtige, al dan niet, gerijpte vleessoorten voor onze restaurants & bars. In Hove runnen ze een waanzinnige slagerij & restaurant maar je kan ook een bezoek brengen aan The Butcher’s Store, hun ultrahippe slagersatelier, in Stadsbrouwerij De Koninck.

www.butchersstorehove.be

Hilux-Hillewaert

Voor zowel onze restaurant-, brasserie- als pop-upkeukens werken we al jarenlang samen met de professionals van Hilux-Hillewaert en Palux. Hun gevoel voor detail en kwaliteit in combinatie met een uitstekende service zorgt ervoor dat we steeds kunnen beschikken over topkeukens die voor onze chefs op maat zijn gemaakt.    

www.hilux-hillewaert.be

Demeyere- Staub

Goed eten verdient goed materiaal, daarom snijden we de steaks met de messen van Zwilling en werken we vol trots met de gietijzeren creaties van Staub en de pannen van Demeyere. Duurzame topmerken!

https://www.zwilling.com/be-nl/demeyere/bakpannen// https://www.zwilling.com/be-nl/staub/

CARMANS

De topslagers van Carmans uit Beringen zijn echte kwaliteitsmaniakken en zorgen onder andere voor de mooiste stukken vlees nodig voor ons Amerikaanse low & slow-verhaal. Ribs, beef ribs, Boston Buds en natuurlijk brisket van de hoogste kwaliteit worden speciaal voor ons gezocht en voorbereid. Daarnaast is het een plezier om met hen op zoek te gaan naar unieke stukken duurzaam vlees. Carmans blinkt daarbovenop nog eens uit in een fantastische service en ondersteuning.

www.carmansnv.be

Bacardi-Martini

Elke bezoeker die bij ons langskomt, kan vaststellen dat we een grote voorliefde voor cocktails en mooie sterke dranken hebben. Daarom kiezen we ervoor om intensief samen te werken met Bacardi-Martini. Ze hebben een fantastisch assortiment met unieke spirits én zorgen voor een zeer goede begeleiding van onze bartenders. Het is voor ons een groot plezier om met de unieke merken zoals o.a. Bacardi, Martini, Bombay Sapphire, Jack Daniel’s, St-Germain, Grey Goose en Patrón aan de slag te gaan.

www.bombaysapphire.com / legacy.bacardi.com / www.jackdaniels.com / www.greygoose.com / www.patrontequila.com

The Bakery

Kenney Van Hoorick leerde de tricks of the trade bij Domestic, de bakkerij van sterrenrestaurant Dôme en bij Yves Guns, grote namen in de bakkerswereld. Kenney houdt van de rijke Franse broodbaktradities en werkt voornamelijk met zuurdesem en natuurlijke gist.

www.thebakeryantwerpen.be

Duvel Moortgat

De toekomst is aan de speciale bieren en craftbieren! Omwille van het grote assortiment binnen- en buitenlandse topbieren werken we al heel lang samen met brouwerij Duvel Moortgat. Hun visie, liefde voor het ambacht en atypische marketing leiden tot een hele mooie samenwerking met onze restaurant- & bargroep.

www.duvelmoortgat.be / www.dekoninck.be

Fever-Tree

Dankzij onze unieke samenwerking met Fever-Tree Premium Mixers gebruiken we hun mooie selectie tonics en mixers. Of het nu gaat over verleidelijke gins-tonics, Horse’s Necks of Moscow Mules, we kiezen bewust voor de unieke kwaliteit en originaliteit van deze topproducten.

fever-tree.com

Dierendonck

Voor Hendrik Dierendonck zijn ambacht, terroir en passie sleutelwoorden. Ze maken dat ze zijn wie ze nu zijn: beenhouwers in hart en nieren, met respect voor hun dieren, de natuur en liefde voor de smaak. Dit zijn de waarden en normen die ze uitdragen. Ook de boeren waarmee ze samenwerken delen dezelfde waarden. Deze filosofie zorgt voor het eerlijkste en lekkerste vlees. Dierendonck is een familie van pure slagersambacht.

www.dierendonck.be

Champagne Piper-Heidsieck

“In a perfect world, everyone would have a glass of Champagne every evening.”
Start uw lunch of diner met een van de prachtige Champagnes van Piper-Heidsieck. Met meer dan 150 jaar familietradities is Piper-Heidsieck niet enkel superieur in kwaliteit, maar ook één van de meest bekroonde Champagne huizen van de afgelopen eeuw.

www.piper-heidsieck.com

Global Wineries

Global Wineries importeert en verdeelt wijnen uit klassieke wijnlanden zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Californië, Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Daarnaast selecteert een gepassioneerd team een mooi aanbod uit nieuwe gebieden zoals Hongarije, Mexico, Slovenië en Moldavië. Het assortiment bevat meer dan 1000 verschillende wijnen!

www.globalwineries.com

Magnus Kwaliteitswijnen

Al 20 jaar hebben we een nauwe samenwerking met Magnus Kwaliteitswijnen, de leverancier van onze suggestiewijnen in Brasserie Appelmans, Black Smoke en Bistro Monroe. Een combinatie die zorgt voor een sterke prijs-kwaliteitverhouding voor onze gasten. In hun grote assortiment hebben ze ook prachtige klassiekers. Op die manier creëren we een mooie balans tussen klassieke en nieuwe wereldwijnen.

www.magnuswijnen.be

THE BASTARD

The Bastard is ontstaan vanuit de liefde voor authentieke smaken en design. Dat verklaart waarom uitsluitend de beste materialen worden gebruikt. Grillen, bakken, roken en stoven. Met The Bastard is alles mogelijk en dat maakt The Bastard tot de meest veelzijdige barbecue van het moment.

thebastard.com/

SWAFFOU

“Sexy Winemakers Association Fighting For Overall Understanding”. Al sinds de Chilli Club in 2001 werken we samen met Luc en Stefan van Swaffou. Toen al vielen ze op door hun eigenzinnig wijnaanbod en gevoel voor “winemakers driven wines”. Ze kozen resoluut voor de filosofie van de wijnmaker in plaats van de gekende geografische aanpak per streek. Dat zorgt voor een prachtige selectie pareltjes op onze wijnkaarten die altijd in het oog springen.

Heritage 50

THE FUTURE OF YOUR HERITAGE.
Onze favoriete importeur van de betere en exclusieve champagnes en wijnen!

Ad Bibendum Fine World Wines

Vanuit hun liefde voor het vak, de mensen en wat ze zonder meer als een godendrank omschrijven, gaan Björn en zijn team enthousiaster dan ooit over de hele wereld op zoek naar de mooiste wijnen. Laat ons drinken, dat is de vrije vertaling van Ad Bibendum. Maar niet om het even wat uiteraard. Want wijn staat nu eenmaal voor beleving, genot en plezier. Al van in 1997 verlaten Johan en Björn Monard de platgetreden paden en speuren wereldwijd naar wijnmakers die door hun nooit aflatende inzet wijnen met karakter, spanning en emotie produceren.

Dell’oro
Treasure Hunting since 1968

“Dell’oro, waar treasure hunting een levensstijl is en gedurfde rebellie de norm. Wij zijn geen gewone handelaars, maar gepassioneerde schattenjagers van de fijnste Italiaanse wijnen. Duik met ons in de wereld van eigenzinnige wijnen die de traditionele regels breken en een feest van smaken ontketenen. Hier is geen ruimte voor middelmatigheid; wij dagen de status quo uit met elke fles die we aanbieden. Dell’oro, waar gedurfde individualiteit en rijkdom elkaar ontmoeten in elke sip, want gewoon is gewoon niet genoeg voor ons.”