UNIEKE SUNDAY BRUNCH!

Om je vingers bij af te likken… elke zondag van 12u tot 14u30 voor € 34,50 p.p.

Graag vermelden bij reservatie: ‘Brunch Tray’.

BS HOME MADE ICE TEA
The name says it all. Een homemade ice tea gemaakt met zorgvuldig geselecteerde kruiden door onze bartenders.

PLANK 1: STARTERS

  • Smoked Beef Taco: Lauwwarme taco met op eikenhout gerookte pulled beef, smoked sriracha BBQ-saus, gerookte uiencompote, pickle relish, cheddar, zure room en guacamole.

  • Catch of the Day: Op de parilla gegrilde catch of the day met gebraiseerde en geroosterde spitskool, piri piri saus.
  • Blini met zure room, citroen en zacht gerookte haringkaviaar.
  • Black Smoke Brunch Nachos met guacamole, cheddar, salsa fresca en zure room. (V)
  • Granité van de pitmasters.

PLANK 2: MAIN COURSES

  • Smoked Pulled Beef “Croque”: Croque van gegrild zuurdesembrood by The Bakery, met 16 uur op eikenhout gerookte pulled beef, cheddar, rode ui, chilicompote.
  • Smoked and grilled Duke of Berkshire pork belly: 6 uur gesmoked met beuken- en appelhout, kort gegrild op de parrilla en gelakt met een bulgogi glaze. Afgewerkt met een kimchi-mayonaise en krokante aardappel.
  • Sides dishes (vegetarische opties zijn mogelijk op aanvraag)
  • Gebrande maiskolf, chipotle zure room, koud gerookte romige geitenkaas, limoen, krokante uitjes en lente-ui.
  • Gerookte krielaardappelen: Met kruidenzout geserveerd met houtskool aïoli.
  • Pickled veggies (V)

PLANK 3: DESSERTS

  • Aardbeiensoes: Kleine soes gevuld met een aardbeienmousse, gel van kalamansi.
  • The Mini Heart stopper: Eclair gevuld met Jim Beam Black Extra Aged Bourbon crème suisse dipped in dulce de leche espresso-glaze en pecannoten-baconcrumble. |BS| Classic! De “heart stopper” is vanaf dag één de all time favourite van onze dessert lovers. Can’t get enough? Het recept van deze guilty pleasure staat in ons “BBQ, Booze & Attitude” kookboek.
  • Burned Bask Cheesecake: Smeuïge gebakken Baskische kaastaart volgens een geheim recept van onze chef.
  • Kaasje uit de lade van Kaasmeester Van Tricht.

Onze brunch wordt geserveerd met vers gebakken”mini gerookte boterpistolets” van The Bakery. Reuzel en extra virgine olijfolie.