Unieke Lazy Sunday Brunch!

Om je vingers bij af te likken …Elke zondag van 12.00 tot 14.30u. 

Something old, something new! Voor onze ‘next level’ brunch ontwierpen de designers van Not Before Ten hele mooie en unieke brunch trays. Onze nieuwe BBQ brunch wordt geserveerd op deze stoere stack of trays en bestaat uit een selectie hartige koude en warme gerechten & desserts. Maak er dus een echte lazy Sunday van en geniet van overheerlijke gerechten.

Onze signature brunch trays zijn enkel beschikbaar op reservatie en voor € 28,50 per persoon inclusief een home made ice tea naar keuze.

Reservaties voor de brunch trays kunnen uitsluitend voor de hele tafel geboekt worden en kan vanaf minimum 2 personen.

Graag vermelden bij reservatie: ‘Brunch Tray’.

Een hele lekkere vegetarische versie van deze brunch is mogelijk op aanvraag. Graag dit op minimaal 48uur op voorhand met de reservatie doorgeven.

BS Home Made Ice Teas
Onze eigen blend van verschillende theesoorten, verse kruiden, fruit en specerijen maken van deze creaties de ultieme dorstlesser, perfect te combineren met  onderstaande gerechten. U heeft keuze uit ijsthee met gember of rood fruit.

Plank 1: Starters

Taco met gemarineerde latino spiced bloemkool, granaatappel, gemarineerde rode ui en basilicum-mayo.   (V)
Home made en op appelhout koud gerookte zalm, pan con tomate, yoghurt-dip
Blini met zure room, citroen en zacht gerookte haring kaviaar
Black Smoke Brunch Nachos met guacamole, cheddar, salsa fresca & zure room(V)

Plank 2: Main Courses

Brisket Benedict Bastard: Het ultieme brunch gerecht! True Texas style 18 uur op beuk & eikenhout traag gerookte brisket burnt ends beef op een brioche bun met spinazie, een gepocheerd ei en gerookte Hollandaise saus.
Kansas City wet style kwarter pork ribs slathered in “Bolleke” bier infused BBQ-saus.
Cold or hot surprise van de pitmaster.
Sides dishes -Grilled Pimiento Padron Peppers (V): Deze Spaanse tapasbar favoriet bestaat uit milde maar smaakvolle paprika’s die worden gegrild op onze beroemde parrilla grill, ingesmeerd met BBQ olie en specerijen. A gringo-side-of-the-wall classic.

-Crispy Potato Wedges met Chipotle ranch dressing.
-BBQ Baked Beans: USA style bonenschotel met gerookt vlees. |BS| Classic! These are not your ordinary beans! Een yankee classic die we een rokerige make-over en een meaty uppercut hebben gegeven. De must have side dish voor de low & slow connaisseur.
-Pickled veggies (V)

Plank 3: Desserts

Profiterol met een mix van room, kaneel & maple syrup afgewerkt met witte chocolade ganache van Jitsk.
The Mini Heart stopper: Eclair gevuld met Jack Daniel’s crème Suisse dipped in dulche de leche espresso glaze en pecannoten-bacon crumble.
Key lime pie.
Mini muffin van chocolade & mini blueberry muffin.
Gerijpt kaasje uit de lade van Kaasmeester van Tricht.

Onze brunch wordt geserveerd met vers gemaakt Cornbread van the Bakery.
Lemon butter spread en extra virgine olijfolie.