
UNIEKE SUNDAY BRUNCH!
Om je vingers bij af te likken… elke zondag van 12u tot 14u30 voor € 34,50 p.p.
Graag vermelden bij reservatie: ‘Brunch Tray’.
BS HOME MADE ICE TEA
The name says it all. Een home made ice tea gemaakt met vlierbloesem en zwarte thee.
PLANK 1: STARTERS
- Pinsa gerookte eend.
- Burnt Cod: Licht gepekelde, huisgerookte & gebrande kabeljauw, creme van pastinaak, lauwwarme dressing met gerookte Arbequiña olijfolie van eerste persing, erwt, kappertjes, peterselie en gemarineerde witte kool.
- Blini met zure room, citroen en zacht gerookte haringkaviaar.
- Black Smoke Brunch Nachos met guacamole, cheddar, salsa fresca en zure room. (V)
- Granité van de pitmasters.
PLANK 2: MAIN COURSES
- Smoked Pulled Beef “Croque”: Croque van gegrild zuurdesembrood by The Bakery, met 16 uur op eikenhout gerookte pulled beef, cheddar, rode ui, chilicompote.
- Smoked and grilled Iberico spareribs.
- Sides dishes (vegetarische opties zijn mogelijk op aanvraag)
- Grilled Pimiento Padron Peppers (V): Deze Spaanse tapasbar favoriet bestaat uit milde maar smaakvolle paprika’s die worden gegrild op onze beroemde parrilla grill, ingesmeerd met BBQ olie en specerijen. A gringo-side-of-the-wall classic.
- Gerookte krielaardappelen: Met kruidenzout geserveerd met houtskool aïoli
- Pickled veggies (V)
PLANK 3: DESSERTS
- Financier van boekweit met ahornsiroop en mandarijn.
- The Mini Heart stopper: Eclair gevuld met Jim Beam Black Extra Aged Bourbon crème suisse dipped in dulce de leche espresso-glaze en pecannoten-baconcrumble. |BS| Classic! De “heart stopper” is vanaf dag één de all time favourite van onze dessert lovers. Can’t get enough? Het recept van deze guilty pleasure staat in ons “BBQ, Booze & Attitude” kookboek.
- Mini chocolate pie: ganache smoked Belgische chocolade, karamel, pinda
- Kaasje uit de lade van Kaasmeester Van Tricht.
Onze brunch wordt geserveerd met vers gebakken”mini gerookte boterpistolets” van The Bakery. Reuzel en extra virgine olijfolie.