
UNIEKE SUNDAY BRUNCH!
Om je vingers bij af te likken… elke zondag van 12u tot 14u30 voor € 34,50 p.p.
Graag vermelden bij reservatie: ‘Brunch Tray’.
BS HOME MADE ICE TEA
The name says it all. Een homemade ice tea gemaakt met zorgvuldig geselecteerde kruiden door onze bartenders.
PLANK 1: STARTERS
- Smoked Lamb Taco: Low & slow smoked lamsbout, gerookte lookdip, gegrilde mais, pickled jalapeño, koriander en yoghurt.
- Gegrilde zeewolf: Gegrilde zeewolf met tomatenkorst, caviar d’aubergine en doperwt.
- Blini met zure room, citroen en zacht gerookte haringkaviaar.
- Black Smoke Brunch Nachos met guacamole, cheddar, salsa fresca en zure room. (V)
- Granité van de pitmasters.
PLANK 2: MAIN COURSES
- Smoked Pulled Beef “Croque”: Croque van gegrild zuurdesembrood by The Bakery, met 16 uur op eikenhout gerookte pulled beef, cheddar, rode ui, chilicompote.
- Smoked and grilled Duke of Berkshire pork belly: 6 uur gesmoked met beuken- en appelhout, kort gegrild op de parrilla en gelakt met een bulgogi glaze. Afgewerkt met een kimchi-mayonaise en krokante aardappel.
- Sides dishes (vegetarische opties zijn mogelijk op aanvraag)
- Grilled Pimiento Padron Peppers (V): Deze Spaanse tapasbarfavoriet bestaat uit milde, maar smaakvolle paprika’s die worden gegrild op onze beroemde parrilla grill, ingesmeerd met BBQ-olie en specerijen. A gringo-side-of-the-wall classic.
- Gerookte krielaardappelen: Met kruidenzout geserveerd met houtskool aïoli
- Pickled veggies (V)
PLANK 3: DESSERTS
- Pistachesoes: Kleine soes gevuld met een pistachecrème, afgewerkt met witte chocolade en limoen.
- The Mini Heart stopper: Eclair gevuld met Jim Beam Black Extra Aged Bourbon crème suisse dipped in dulce de leche espresso-glaze en pecannoten-baconcrumble. |BS| Classic! De “heart stopper” is vanaf dag één de all time favourite van onze dessert lovers. Can’t get enough? Het recept van deze guilty pleasure staat in ons “BBQ, Booze & Attitude” kookboek.
- Mini Lemon Curd Pie: Frisse citroentaart met platte kaas en hazelnootcrumble.
- Kaasje uit de lade van Kaasmeester Van Tricht.
Onze brunch wordt geserveerd met vers gebakken”mini gerookte boterpistolets” van The Bakery. Reuzel en extra virgine olijfolie.