+1 BAR & RESTO

Get your drink on! 

Welcome to our hole in the wall: de Black Smoke Bar & Resto. In deze sinistere ruimte trof je ooit de fermentatietanks van de stadsbrouwerij. En nu? Een sfeervolle bar waar alles draait om het vloeibare ambacht, gecombineerd met een volwaardige restaurantervaring. 

Laat een cocktail shaken of stirren door het barteam dat, onder leiding van Jonathan Scheerlinck, top-level drinks serveert. Liever een pintje? No worries! De 12-koppige tapinstallatie met de hemelse bieren van Brouwerij De Koninck & Friends tapt elke dorst weg. Naast de geliefde en gekende brouwsels kregen we stiekem toegang tot de secret stash van brouwmeester Sven.  Verwacht je aan testbrouwsels en limited edition bieren die je nergens anders kan proeven. 

Naast het volledige à la carte restaurantmenu bevat de barkaart BBQ-inspired bites en snacks die er nu net voor zorgen dat je – ondanks al dat vloeibare geweld – nuchter genoeg blijft om nóg een rondje shots van de buurman te overleven. We’ve got you covered!

Music please!
Onze verschillende resident dj’s, aangevuld met andere (inter)nationale toppers, staan op vrijdagen in voor de nodige diner & bar vibes. Bovendien is onze bar de perfecte plaats om onze regelmatig terugkerende club nights of live bands te komen ontdekken. Bij goed weer speelt de dj op de rooftop!

Onze Bar & Resto kan ook afgehuurd worden voor private events of unieke parties.