+1 BAR & RESTO

Get your drink on!

Welcome to our hole in the wall: de Black Smoke Bar & Resto. In deze sinistere ruimte trof je ooit de fermentatietanks van de stadsbrouwerij. Nu? Een sfeervolle bar waar alles draait om het vloeibare ambacht.

Laat een cocktail shaken of stirren door het barteam dat, onder leiding van Jonathan Scheerlinck top-level drinks serveert. Liever een pintje? No worries! De 12-koppige tapinstallatie met de hemelse bieren van Brouwerij De Koninck tapt elke dorst weg. Naast de geliefde en gekende brouwsels kregen we stiekem toegang tot de secret stash van de brouwmeester. Sssst! Verwacht testbrouwsels en limited edition bieren die nergens anders te proeven zijn. De barkaart vol BBQ-inspired bites en snacks zorgen ervoor dat je – ondanks al dat vloeibare geweld! – nuchter genoeg blijft om nóg een rondje shots van de buurman te overleven. We’ve got you covered!

Musical Madness
Ook hier zorgen verschillende top-dj’s uit het Antwerpse op verschillende zaterdagen voor de nodige vibe in de keet. Bovendien komen echte All-American bands op special gelegenheden een live performance brengen in de bar van Black Smoke. Bij goed weer speelt de dj op de rooftop!

De planning voor onze Club Nights, DJ’s of bands kan je altijd vinden op: https://www.facebook.com/blacksmokeantwerpen