Project omschrijving

BLACK SMOKE FRIENDS

Op de site van De Koninck, die een totale oppervlakte van 18.000 m2 beslaat, wordt lang niet alleen bier gebrouwen en BBQ history geschreven, er huizen ook een aantal collegacraftsmen met evenveel passie voor het vak als onze Black Smoke crew. Van deze buren hebben we enkele items in onze shop gelegd zodat we onze verbondenheid nog meer kunnen benadrukken.

DE KONINCK
Doe de interactieve 360° rondleiding in het nieuwe bezoekers centrum van Stadsbrouwerij De Koninck! In tien verschillende themaruimtes ontdek je alles over Antwerpen als bierstad, de Belgische bieren en het complete brouwproces. Uit hun shop hebben we enkele leuke en verrassende items genomen zoals

DE ‘BIKE REPAIR KIT’ € 2.50

DE ‘CORK TRIVET’ € 11.95

MANCHETKNOPEN € 24.95

DE ‘CORK NOTEBOOK’ € 12.95

Voor veel meer leuke De Koninck producten bezoek je de shop beneden in de brouwerij, a must do!

www.dekoninck.be/nl/shopsbarsrestos/dekoninckshop

THE BUTCHER’S SON KURKENTREKKER € 5

Chefkok Bert Jan Michielsen en sommelier Luc Dickens openden in de Stadsbrouwerij hun eigen restaurant. Met hun gastronomische keuken, prachtige ingrediënten en een passie voor wijnen mogen ze zeker niet ontbreken in onze collectie van collegacraftsmen. In ons assortiment kan u de kurkentrekker van The Butcher’s Son vinden.

www.thebutchersson.be

VAN TRICHT HOUTEN KAASPLANK € 39.95

Vader Michel en zoon Frederic Van Tricht, behoren tot de beste kaasaffineurs van Europa en leveren sinds jaar en dag aan bijna alle top notch restaurants in binnenen buitenland. In de stadsbrouwerij worden de kazen niet enkel bewaard om ze te laten rijpen, je kan ze er ook degusteren in hun winkel en bar ‘Only Cheese’. Omdat wij ook enorm veel van kaas houden, vinden jullie in onze shop een houten kaasplank van het beste hout om de lekkerste kazen op te presenteren.

www.kaasmeestervantricht.be

THE BUTCHER’STORE / BUTCHER’s GIN € 44

Luc De Laet, van The Butcher’s Store, is een echte ‘rock‘nroll slager’ met een alom bekend atelier in Hove. In de brouwerij openden ze nu een tweede atelier waarin ze terugkeren naar de essentials van het slagersambacht, zij het met de technologie van vandaag. In onze shop vinden jullie de prachtige Butcher’s Gin, een kruidige gin met een eigenzinnig karakter. Het feit dat de gin gemaakt wordt op basis van een aromatenmengeling maar ook op basis van gedroogd vlees (Secreto 07), maakt hem tot een wereldprimeur.