+6 ROOFTOP

The Black Smoke Rooftop

Hoog boven ’t stad ligt ons rooftopterras, alwaar je wordt omhelsd door een verkwikkend briesje én getrakteerd wordt op de Antwerpse skyline terwijl onder jouw voeten het vuur van de Hell’s Kitchen raast. Op het hoogste punt van de Stadsbrouwerij heerst een heerlijke urban vibe. Kom genieten van de skyline of de zonsondergang, terwijl het drukke stadsleven zes etages lager z’n gewone gangetje gaat. 

Op de zonnigste dagen zorgen (inter)nationale dj’s voor unieke sunset-sessies. Van mei tot en met oktober is de rooftop – een dakterras op 23 meter hoogte en met 360 graden uitzicht over ’t stad – open. In de verte herken je de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Boerentoren en het Centraal Station van Antwerpen en natuurlijk krijg je er het mooiste zicht over Berchem.

Op de Rooftop tref je een full-service bar aan: het team van topbartender Jonathan Scheerlinck shaket en stirred de beste cocktails in de ‘Craftbeer- & Cocktailbar’. In de koelkast en op de tap zitten, hoe kan het anders, de bieren van De Koninck en Brouwerij Duvel-Moortgat. Dineren & snacken kan er ook naar hartelust en vooral zonder reservatie want we werken op onze rooftop met een’ first come, first served’-principe. Bij mooi weer serveren we in het weekend ook onze zaterdaglunch en zondagsbrunch op het dak. 

De rooftop van Black Smoke biedt plaats aan 119 personen.
De mogelijkheid is er om er unieke privéfeesten of B2B-evenementen te organiseren. 

Alle informatie over groepen en events kunnen opgevraagd worden bij onze eventmanager via [email protected]